20040706

Ma lenyomtunk egy full central park túrát, könnyű harminc kilométer, viszont láttunk egy tavat kacsákkal és teknősökkel, láttuk, hol ölték meg John Lennont, meg láttunk még valamit, de azt már elfelejtettem, de most mondja a Pasi, hogy azt láttuk, hol forgatták a Hairt, legalábbis néhány jelenetét.

Ha rá tudom venni a Pasit, meglátogatjuk a barátnőmet Connecticutban, és elmegyünk strandra, csak az én uramnak a strandprogram nem erőssége, ezért még könyörögni kell.

Itt amúgy az új mánia (már ha új egyáltalán) az organic food, vagyis a nem génmódositott cuccok, ezen mindig jól szórakozom, miután az amerikaiak feltalálták a génmódositást, és mindenen gyakorolták, most nagy sikk lett a természetes. Persze gondolom majd jól átesnek a ló túloldalára ebben is. Amúgy a másik ami nagyon tetszik a light sör, meg minden ami "low carb", minden van ilyenben, fagyi, pia, csokoládé.

Ja, és minden úgynevezett amerikai kaja botrányos, csöpög a zsirtól, és amúgy is undorito. Ha itt élnék, japánon meg kinain meg thaion élnék az tuti.

Itt amúgy ma is ünnep volt, merthogy (tessék figyelni!!!) a Július 4 vasárnapra esett, és mégse akarják a szegény népet megröviditeni egy szabadnappal, ugyhogy hozzácsapták a hétfőt is, hogy kilegyen a hosszú hétvége.

Hátszóval ilyen ország ez. Gőzerővel fotózom, teljesen rákkantantam a feliratokra, majd összeszedem őket egybe, ha hazaérek, és jól felrakom az internetre, had okuljon mindenki. Van néhány igazán pompás darab, szórakoztató kis tárlat lesz, az tuti. Fotókat továbbra sem birok innen feltölteni, de irunk ki mindent cdre, és visszük haza, úgyhogy nem lesz para, majd képeket utólag.

Amúgy pedig S csúsztat, mert a videóm nem megjavult, hanem inam szakadtával irtam neki gyorsan, hogy elmeséljem, hogy műxik a masina. Amúgy persze S kedves és aranyos és jófej is, mert lelkiismeretesen ellátja a két szörnyet, akiket macska helyett tartunk.

More to come létör, most letöltöm a képeket, és nézegetni fogom.

Nincsenek megjegyzések: