20040727

1. Az időjárás monnyon le!
2. A statsector is monnyon le! Ingyenes webstatisztikát követelek minden bloggernek. Kategóriánkénti toplistát! És ebben S is támogat ám!
3. Ma elkezdjük új, sportos életünket a Pasival, és elmegyünk úszni. Közvetlenül utána pedig összegyűlünk egy csapat, valaha a vghez köthető újságíróval, és eszünkiszunk.
4. Ja, a fidesz is monnyon le! Először lenyúlják sunyiban az összes mfb-s agrárcéget egy vesztett választás után gyorsan, most meg lázadnak, hogy a kormány privatizál, és nem kérdezte meg az országgyűlést. Sunyi képmutató banda, irány a sarok, kukorica, térdelni! Csak, hogy pc-k legyünk, térdeljen a kormány is, valamit tutira elcsesztek megint mostanában annyira, hogy megérdemeljék.
5. Tegnap megnéztem a szexésnyújorkot, hogy trendi legyek a következő hat hónapban is, és továbbra sem szeretem. Részint 30 alatt vagyok, és mint ilyen ellenség, ráadásul az egész egy röhögősre tálalt faszság, a női ember nem azért parázik ha facér, mert idősebb mint 30, hanem azért mert facér. Egy kor után legfeljebb jobban parázik, de nem máshogy. A gyerekszülési ingerek bőven jelentkeznek a húszasoknál is.
6. Ráadásul úúgy utálom, hogy minden ilyesmi cuccban including szex&NY, terézanyu és társai, csupa megajónő szenveleg, akit egy-egy snittre kevésbé bombázóra sminkelnek. Követelem, hogy kevés hajú, túlsúlyos és pattanásos, komplexusokkal teli főhősökkel népesítsék be a trendi sorozatokat! A trendi sorozatok egyébként is monnyanak le!
7. Ma nem vagyok valami megengedő kedvemben. Monnyak le?