20040621

Vicces dolog történt. Kimentem Ferihegyre, ahol éppen a malév köszöntötte az idei egymilliomodik utasát, egy elég helyes csajt. Ugyan pont 40 percet vártunk, mire ő maga előkerült, embert ennyiszer még nem mondtak be szerintem, de a lány aszonta, hogy nem hallotta, végül is minket is szólítottak már immediately a kapuhoz, van ilyen.
Szóval volt ez, repi, de ahhoz, hogy szeressen minket a malév, néha el kell menni ilyen reklámbaromságokra is, mint azt igen bölcsen megfejtettük a kormányváróban.

A Ferihegy 2 kormányváró egyébként százmilliószor jobb, mint a Ferihegy 1, annak ellenére, hogy egy kávét nem sikerült kikönyörögni, pedig akár még pénzt is adtunk volna érte, de nem volt része a programnak, szigorú bácsi mondta, hogy majd kapunk kávét a szkájláundzsban, végülis tényleg nem az ő baja, hogy erre egy bő órát vártunk.

Pont megszerveztem, hogy szépen visszajussak Ferihegyről, merthogy ilyenkor taxicsekk csak egy jár, ha nem vagyok elég ügyes, sétáljak, a munkaerő motivációja magas fokon:), szóval már haladunk a kedves kollegával a kocsija felé, amikor iszonyú üvöltés a hátam mögül, hát nem abban a pillanatban ért haza Rómából Zsófibarátnőnk és Pasija. Zsófi egyébként babát vár, mint azt már írtam régebben, és most kapott gyönyörű gyűrűt, és a Pasija iszonyúan el akarja venni, de ő meg nem akar nagy pocakkal, szerintem meg édesmindegy, annyira várják azt a babát, hogy bármikor házasodnak is, tökjó lesz.

P viszont szörnyűség elé néz, megoperálják, mert gerincsérvet kapott, mingyá kettőt, és baromira nem javult, sőt romlott, és most a Pasi öccse, aki gerincsebész (ezt egybe kell írni? Gerincsebész? Gerinc sebész? ha az érsebész egy szó, ez is biztos az. Bár a baleseti sebész kettő, de az jelzős szerkezet.) Naszóval a sógor Gerincs Ebész, és ő fogja megoperálni, holnap kórházban lesz a kártyaparti, ebben van már gyakorlatunk régről.

De a lényeg az, hogy P Mexikóban volt, mikor megrokkant, ahol ősi indián asszonyokkal gombaszertartáson vett részt. Az olyan, hogy meg kell enni egy csomó varázsgombát, és aztán az asszonyok a kántálással illetve az abban tartott szünetekkel irányítják a tripet (állítólag másodpercre pontosan tudják, hogy mikor mi van/jön/várható), és közben kiűzik a júzerből a rossz szellemeket. Na, P pont ezután rokkant meg, amiből szerinte nyilvánvaló, hogy eddig a rossz szellemek tartották össze.

Nincsenek megjegyzések: