20041202

A tegnapi két poszt eltűnése szerény ár azért, hogy a többi megvan. Így most idekopizom az egyiket, éljen a gépem, ami mindenre emlékszik. Néha eltűnődöm, hogy le kéne menteni az egész cuccot. Csak tudnám, hogyan. (oldalanként az arhívumból? vagy van jobb?)


Hehe. Társaságunk tegnap éjfél körül gyarapodott, megszületett Esztike*, a kártyacsapat első gyermeke. Sok mást nem tudok, csak annyit, hogy az anyja azt írta, nem volt hősies. Esztike már most remekül kártyázik, a méhlepényből szívta magába a tudást. Báááár, a kis mocsok éppen egy kártyapartit hiúsított meg a menetrenden kívüli érkezéssel, ugyanis csütörtök-péntekre volt tervezve a szülés mára meg a kártya. Erősen kétlem, hogy a kórházban ma bepótolnánk, ehelyett hülye hangon és pofával olyanokat motyogunk majd hogy üdülibüdülijajdeszépvagytisztaanyja. Szörnyű, ezt még szokni kell.


*utólagos megjegyzés. Esztike nagyon szép, egyáltalán nem úgy tűnik, mint aki most született, teljesen kisimult kis bébi. Viszont néha szart büfizik, mert belekakilt a magzatvízbe, és meg is itta. Valamit valamiért:)

Nincsenek megjegyzések: