20041209

Semmi felháborítót nem találok abban, hogy dévidbekem és t neje szerepel egy betlehemi installáción, mitöbb, kifejezetten röhögtem a blair/bush/fülöherceg háromkirályokon, és kylie angyalon.

Ellenben kifejezetten én kérek bocsánatot, amiért ez a szerencsétlen ország ilyen végtelenül gátlástalan politikai elittel van megáldva, és népe oly ostoba, hogy még mindig nem jött rá, hogy ez az egész kettősállampolgárosdi csak majomkodás, és azért is szeretnék bocsánatot kérni, hogy újra meg újra be lehet hülyíteni az embereket faszságokkal, bár jó jel, hogy egyre csökkenő arányban. Egyszer talán egy választás érdeklődés hiányában elmarad majd. Ja, és azért is szeretnék elnézést kérni, mert ráadásul még egy rohadt eredeti ötletre sem futotta a faszkalapoknak.
És persze azért is bocsánatot kérek, mert direkt érvénytelenül szavaztam a b kérdésre, mintegy jelezvén helytelenítésemet, és azért is, mert nem szeretném leállítani a kórházprivatizációt, sőt, pláne bocsánatot kérek, amiért bocsánatot kértem.

Nincsenek megjegyzések: