20041214

Eheti gratulációmat az alkotmánybíróság érdemelte ki, méghozzá európai, felvilágosult és haladó állásfoglalásával a drogtörvénnyel kapcsolatban.

Igen leegyszerűsítve a taláros rinocéroszokat foglalkoztató testület azt mondta ki, hogy nincs olyan, hogy "mámorhoz" való jog. Emellett kimondtak még egy rakás dolgot, amiből tökéletesen nyilvánvaló, hogy fogalmuk sincsen a heroin és a hasis közti különbségről, de legalább nem is akarnak vesződni azzal, hogy erről a témáról informálódjanak, továbbá részükről minden füves cigit szívó ember társadalomképtelen, és rohadjon meg a börtökben, ahova való

Namármost. Én továbbra sem értem, hogy miért alapvető emberi jogom berúgni, ha nem az beszívni, mikor pedig tapasztalatom szerint az előbbitől az emberek sokkal kevésbé társadalomkonformok mint az utóbbitól. Azt meg végképp nem értem, hogy miért jobb az az alkotmánybíráknak, ha öt gimnazista nem egy jointot ad körbe, hanem teker ötöt és mindenki a magáét szívja. Merthogy továbbadni végképp nem lehet, ez az ultimate bűn. Nem csoda, valamennyien ismerünk megrögzött narkósokat, akik a nyelvük alól előszedik a tripet, és beletuszkolják ártatlan fiatalok szájába, nem is beszélve a sok kokainistáról és heroinistáról, aki mind könyörög, hogy szívjad/toljad az ő cuccát.

Ez elkeserítő vaze. a sokmillió alkoholista országában.
Merugye a "szer" megfosztja a felhasználót a szabad akaratától (ezt írták a rinocéroszok).
Igen! Tudom! Tényleg! Micsoda társadalmi veszélyt jelent az a rengeteg betépett szerencsétlen, aki nem tud mit csinálni az őrjítő éhségével, és eszik még egy csokit! Börtönbe velük mind, most azonnal!

Nincsenek megjegyzések: